Om oss

Vi på Teknik & System Sverige AB har installerat säkerhet sedan 2007.

Teknik & System startade 2007, med att primärt jobba mot industriell verksamhet. Idag är vårt kundsegment allt från privatpersoner, små till stora företag, ett flertal kommunala instanser, bla skolor.

Teknik & System styrka är vårt val av högkvalitativa material, välutbildade installatörer med mycket goda produkt- och installationskunskaper.

Vi kan branschen och därigenom kan vi erbjuda våra kunder flera olika användarvänliga och certifierade säkerhetssystem, från ett flertal leverantörer.

Genom samarbete med andra aktörer inom branchen, sköter vi installationer, service och jour på ett smidigt och proffesionellt sätt.

Framtidens säkerhetssystem går över mer mot integrerade lösningar, där inbrottslarm, överfallslarm, driftlarm, passagesystem och kameror administreras genom endast en programvara.

Teknik & System skapar trygghet och lönsamhet för våra kunder genom kundanpassade, användarvänliga och totala säkerhetslösningar.

Något som ligger i tiden är bytet från analog till digital telefoni. Detta gör att larmöverföringen i många fall slutar att fungera. Som åtgärd för detta finns idag en lösning som heter Safetel. Safetel är en övervakad larmöverföring till din larmcentral, så att den fungerar när det som mest behövs. Övervakad larmöverföring är ett krav för godkända larmanläggningar sedan 2013.